Salon voor Permanent Make-up Permanent Beauty

Permanent mooi?? Dat kan met Permanent Make-up van Permanent Beauty. Door jarenlange ervaring en vakkennis hèt adres voor het laten aanbrengen van al uw Permanent Make-up. Zo bent u altijd en overal mooi, waar en wanneer dan ook. Uw wenkbrauwen, eyeliners en/of lipcontouren / lippen zijn altijd perfect bijgewerkt. Uitgelopen make-up is hiermee verleden tijd. Permanent Make-up is DE oplossing voor altijd perfecte make-up!!

Bij Permanent Make-up wordt met behulp van een ultradunne steriele wegwerpnaald een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de bovenste huidlaag aangebracht. U kunt Permanent Make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft) wordt hier gepigmenteerd in de bovenste huidlaag, t.w. de lederhuid. Bij tatoeage wordt nog een laag dieper gepigmenteerd in het onderhuidsbindweefsel. Hier worden de pigmentkleurstoffen ingekapseld, waardoor de tatoeage altijd in deze laag en dus altijd zichtbaar blijft.

De pigmentering van Permanent Make-up zwakt echter na verloop van tijd af, waardoor uw Permanent Make-up zal vervagen. Dit komt doordat het huidvernieuwingsproces gewoon doorgaat. Door diverse factoren als bv. kleurkeuze, plaats, leeftijd, maar ook zongedrag kan dit natuurlijke proces worden versneld. Als u naarmate de tijd verstrijkt uw Permanent Make-up te licht vindt worden, kunt u langskomen voor een nabehandeling. Over het algemeen is een enkele (na)behandeling dan voldoende.

Met Permanent Make-up bent u 'permanent mooi' onder alle omstandigheden: na het sporten, op het strand, in het zwembad/de sauna of gewoon na een stevige lachbui. Wanneer of waar dan ook, 's ochtends vroeg of 's avonds laat, u heeft altijd een verzorgde uitstraling, op elk moment van de dag en onder alle (weers)omstandigheden.

Ook degenen die moeite hebben met zichzelf opmaken ofwel allergisch zijn voor make-up hebben hier baat bij!

Vaak krijgen wij de vraag: maar wat als ik nu eens een keer een felblauwe eyeliner wil dragen terwijl ik een donkerbruine eyeliner laat zetten? En wat als ik mijn lippen in een soft mocca-tint laat zetten en ik wil een keer oranje lippenstift dragen?
Ons antwoord: dat kan!! Aangezien de pigmenten van de Permanent Make-up onderhuids worden aangebracht, betekent dit dat uw huid hier overheen weer dichtgroeit. U kunt dus elke kleur make-up hierovereen aanbrengen, zonder dat dit invloed heeft op de kleur. Immers, als u uw lippen heeft laten inkleuren en u gaat hier met oranje lippenstift overheen, heeft u gewoon oranje lippenstift op. Dit is dus anders als u eerst soft mocca lippenstift aanbrengt en vervolgens oranje lippenstift hieroverheen, dan worden de kleuren als het ware met elkaar gemengd en blijft uw oranje lippenstift niet oranje.

Behandelingen uitsluitend na telefonische afspraak!!