Eyeliners, mooi en handig

Of u normaliter wel of geen eyeliner boven en/of onder tekent, eyeliners met Permanent Make-up zijn altijd mooi en vooral heel natuurlijk.

Doordat de pigmentkleur tussen de wimperhaartjes worden gezet, lijken uw wimpers voller en laat de Permanent Make-up uw ogen op natuurlijke wijze nog meer spreken. En dit zonder dat u het idee heeft dat u dik opgemaakt bent. Permanent Make-up is heel natuurlijk om te zien enů erg belangrijk: uitgelopen eyeliners zijn hiermee definitief verleden tijd. U kunt lachen, huilen, zwemmen, uitgaan en noem het maar op, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw ooglijntjes zijn uitgelopen en 'op uw wangen' zitten.

Tevens kunnen ook te kleine of te grote ogen met Permanent Make-up optisch worden vergroot of juist verkleind, waardoor het totale aangezicht mooier is.

In overleg met u wordt voor de behandeling de juiste kleur en de juiste vorm van de eyeliners bepaald. Eyeliners kunnen alleen boven, alleen onder ofwel onder en boven worden gezet.

Voor de eyeliners boven kunt u weer kiezen uit verschillende mogelijkheden:

- wimperpigmentatie: een zeer fijne eyeliner, waarbij een fijne lijn tussen de wimpers wordt aangebracht;

- een dikke(re) eyeliner boven in een enkele kleur;

- een dikke(re) eyeliner boven in twee kleuren : hierbij is de eerste kleur een donkere wimperpigmentatie (tussen de wimperhaartjes) en wordt een tweede lijn daarboven in een afwijkende kleur gezet (dit kan juist een lichte kleur zijn ofwel een kleur die combineert met de kleur van de iris van uw ogen).

Samen met u worden de verschillende mogelijkheden doorgenomen alvorens met het aanbrengen van Permanent Make-up wordt gestart.