Altijd een verzorgd uiterlijk

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Goed contact met onze klanten staat aan de basis van de behandeling, mede daarom wordt gestart met het intakegesprek. Allereerst nemen we samen een vragenlijst door met evt. ziekte, medicatie, allergieen etc. Vervolgens is u gevraagd ‘opgemaakt’ te komen, zodat wij kunnen zien hoe u zich normaal opmaakt. Aan de hand hiervan wordt de gewenste vorm en kleur met u besproken en in geval van Permanent Make-up op de wenkbrauwen en lipliner ook voorgetekend. Pas na uw instemming en goedkeuring beginnen wij met de pigmentatie. Uiteraard krijgt u mondelinge en schriftelijke instructies mee met betrekking tot de benodigde nazorg.

Na deze eerste behandeling volgt nog een controlebehandeling (binnen 6 weken aansluitend aan de eerste behandeling en in de prijs inbegrepen; in geval van full-lips: twee controlebehandelingen binnen 3 maanden aansluitend aan de eerste behandeling). Tijdens deze controlebehandeling wordt bekeken of het gewenste resultaat is bereikt en worden de puntjes op de i gezet. Evt. aanpassingen aan de vorm en de kleur worden bijgewerkt.

Richtlijnen voorafgaand aan de behandeling:
• u vult een vragenlijst in
• u mag beslist geen alcohol of aspirine nuttigen binnen 24 uur voor de behandeling
• komt u voor lipliner en heeft u in het verleden weleens een zgn. koortslip gehad, meld dit dan bij het maken van de afspraak: u krijgt hier aparte richtlijnen voor.

Richtlijnen voor de eerste week na het aanbrengen van Permanent Make-up:
• geen bezoek aan zwembad / sauna
• geen make-up op het betreffende gebied gebruiken
• niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingmelk
• niet blootstellen aan zonlicht / zonnebank
• tot 4 uur na de behandeling geen alcohol gebruiken
• de naverzorgingsinstructies opvolgen

De Permanent Make-up apparatuur

In onze salon wordt gebruik gemaakt van Permanent Make-up apparatuur met een computergestuurde aansturing van de pigmenteerpen. Hierdoor kan zeer nauwkeurig en veilig worden gewerkt met behulp van precisie naaldtechniek en een safety hygiene module. Door gebruik te maken van speciale, steriele, apart verpakte wegwerpnaaldmodules kan zeer hygienisch worden gewerkt. Tevens beschikt onze apparatuur als eerste en enige ter wereld over een speciale koelingstechniek, die zowel de naald en pigmenten alsook de huid plaatselijk sterk afkoelt. De huid wordt hierdoor op het te pigmenteren gebied nagenoeg gevoelloos gemaakt, waardoor de pigmentatie niet als pijnlijk wordt ervaren. Door deze speciale koelingstechniek treedt in de meeste gevallen ook (nagenoeg) geen zwelling op. Daarnaast stimuleert de koeling het genezingseffect, waardoor het pigment nog beter blijft zitten.