Lippen om te zoenen

Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen van ons hebben bv. een te dunne boven- of onderlip, scheve lippen, een heel rafelige liplijn of zelfs vervaagde lipcontouren.

Lipliner: een belangrijke toepassing van Permanent Make-up is het corrigeren van lippen en hier wordt over het algemeen gekozen voor een minder opvallende kleur lipliner (ofwel lipshading / full-lips). Daarnaast kunt u ook kiezen voor een juist opvallende lipliner in een door u gewenste kleur.

Voor de eerste behandeling wordt de lipliner getekend en -indien nodig- gecorrigeerd. Als u tevreden bent over de lipliner, wordt in overleg met u de kleur bepaald, alvorens de lipliner met Permanent Make-up wordt aangebracht.

Naast de lipliner kunt u ook kiezen voor lipshading of full-lips.

Lipshading: bij lipshading wordt eerst de lipliner aangebracht en vervolgens wordt deze als het ware (in dezelfde kleur) een klein beetje ingeschaduwd richting het midden van uw lippen.

Full-lips: hierbij worden de gehele lippen vanaf de lipliner ingeschaduwd. U kunt er bij full-lips voor kiezen de lipliner en lippen in eenzelfde kleurtint te laten pigmenteren danwel de lipliner juist iets meer te laten opvallen door voor de lipliner een kleurtint te kiezen die iets donkerder is dan de kleurtint van de rest van de lippen. U krijgt een bijzonder mooi effect als u de lippen laat inkleuren in een kleur die 1 tot 2 kleurtinten lichter is dan de lipcontouren. De lipcontouren vallen hierbij net iets meer op.

Het invullen van lippen is geschikt voor iedereen. Gewoon omdat u het mooi vindt en het zo supermakkelijk is, maar ook als u wat ouder bent en last heeft van lippenstift die uitloopt in uw huidplooien om de lippen. Met Permanent Make-up heeft u hier geheel geen last meer van. Ideaal toch?? U komt ís ochtend uit bed en bent direct klaar. Koffie of iets fris drinken? U hoeft niet bang te zijn dat uw lippenstift eraf gaat of uitloopt.

En als u het prettig ofwel mooi vindt, kun u er natuurlijk altijd voor kiezen om over uw Permanent Make-up een gloss op de lippen aan te brengen. Er zijn zelfs diverse glosses in de handel met een beetje of juist heel veel glitters. Ook dit geeft een mooi effect, bv. als u een avondje uitgaat. Zorg er wel voor dat u altijd (ook zonder Permanent Make-up) uw lippen dagelijks goed verzorgd met een speciale lippenbalsem.

LET OP: ook als u last heeft (gehad) van een zgn. koortslip (Herpesvirus) is een lipliner met Permanent Make-up mogelijk. Geeft u dit wel bij het maken van de eerste afspraak aan; wij adviseren u dan graag welke maatregelen u kunt nemen!!