Permanent mooie wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk voor onze gezichtsuitdrukking. Zonder wenkbrauwen heeft men een uitdrukkingloos gezicht. Veel klanten die in onze salon Permanent Make-up op de wenkbrauwen laten aanbrengen, hebben (bijna) geen wenkbrauwen meer. Dit kan van nature zijn, door overmatige epilatie ofwel door een ziekte (bv. Alopecia Areata). Weer anderen willen de wenkbrauwvorm perfectioneren, maar ook eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen met Permanent Make-up worden gecamoufleerd.

Hoe dan ook; wenkbrauwen tekenen, continu in de spiegel kijken of 'ze er nog zitten' zowel thuis als bv. op het strand/zwembad en weer opnieuw bijwerken; dit alles is met Permanent Make-up verleden tijd. Direct na de eerste behandeling kunt u uw wenkbrauwpotlood aan de kant leggen. Hoe heerlijk zal het zijn dat u 's ochtends opstaat met wenkbrauwen en er 's avonds mee naar bed gaat? 'Ideaal' volgens onze klanten.

Tijdens onze eerste afspraak wordt in overleg met u de juiste vorm en kleur van de wenkbrauwen bepaald alvorens deze permanent bij u aangebracht.

Bij de wenkbrauwen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

- inschaduwen: volledig ingekleurde wenkbrauwen (net als u bent gewend met uw potlood);

- hairstrokes: in dit geval worden zeer fijne haarlijntjes getekend in 1 of 2 kleuren, afhankelijk van uw wensen.

Wij informeren u graag in onze salon verder hierover.